Startpagina

Bijleveldlaan 5
2361 VA Warmond
T 06-55338471
F 084-7366582
info@brendafilippo.nl
K.v.k: 28117962

Communicatie & Coaching

Coaching

Brenda Filippo

Communicatie

Brenda Filippo (1971) groeit op in een ondernemersgezin in Leiden. Na het atheneum voltooit ze de HBO-opleiding Journalistiek & Voorlichting in Utrecht. Brenda werkt sinds 1990 in de communicatiebranche. Als journalist heeft ze o.a. geschreven voor tijdschriften, kranten en persbureaus. Ook heeft ze radio- en televisie-ervaring. Daarnaast is Brenda actief als communicatie-adviseur.

Contact met mensen
Contact met mensen is de rode draad in Brenda’s loopbaan. Ze is niet alleen geïnteresseerd in hun nieuws en verhalen, maar ook in de mens(en) achter het verhaal, de organisatie, etc. In de loop der jaren heeft Brenda in allerlei functies mensen begeleid in hun werk of privéleven. Uitgangspunt was altijd om hen hun eigen weg te laten vinden. Omdat Brenda veel waarde hecht aan persoonlijke ontwikkeling, heeft ze diverse communicatietrainingen (o.a. Neuro-Linquïstisch Programmeren) en een coachingsopleiding gevolgd. Inmiddels is ze gecertificeerd NLP Master Practitioner en coach.

Eigen bedrijf
Via haar eigen bedrijf probeert Brenda invulling te geven aan haar drijfveren in communicatie. “Ik wil mensen en organisaties helpen in de verbetering van hun communicatie en het vinden van een eigen stijl daarin. Dat kan door advies en allerlei vormen van ondersteuning, zoals coaching.’’ Die coaching kan ook in een andere taal plaatsvinden. Brenda spreekt Duits, Engels en Italiaans. Ze heeft grote interesse in culturele diversiteit en kan mensen met een andere nationaliteit helpen hun weg te vinden in de Nederlandse (werk)cultuur en –mentaliteit. Brenda kan daarbij putten uit haar eigen ervaringen.